Disseny grafic

Equip de dissenyadors gràfics a Sabadell al teu servei

Tot el que podem fer amb el disseny gràfic

El nostre equip de disseny gràfic Sabadell està especialitzat tant en dissenyar la imatge gràfica com en la seva execució en diferents suports d’impressió.

Disseny Logo Sabadell

Disseny gràfic de logotip professional

El disseny gràfic de logotip professional per a empreses i negocis. Podem partir de zero o no. Si ets una empresa de nova creació, el primer de tot és fer-te amb un logotip personalitzat per al teu negoci. Aquest ha de ser adequat a la marca i particular: Fuig dels logos online ja que es repeteixen en diferents sectors i negocis ia la llarga possiblement hagis de canviar-ho.

Disseny de catàlegs gràfics

Stilmag realitza catàlegs de disseny adequats a l’entitat de l’empresa, serveis i productes que hi apareixen. Un catàleg ha de ser clar per a un objectiu determinat. Un cop definida imatge i estructura passem als treballs de maquetació. Depenent del nombre de pàgines es defineixen els fulletons, els flyers, els díptics, els tríptics, les portades, el gruix de paper i els acabats.

Catàlegs corporatius empresa
Impressió papereria corporativa

Disseny de papereria i identitat corporativa

La papereria és part crucial de la imatge corporativa d’una empresa. Stilmag dissenya cada element seguint els paràmetres adequats implícits a la marca.

Forma part de la imatge corporativa el disseny de la targeta de visita, la impressió i la maquetació de sobres, carpeta dossier per lliurar documentació, factures, fulls de pressupostos per als clients, etc.

Dissenyem targetes de visita

El disseny de les targetes de visita per als clients inclou per una banda la imatge gràfica com els acabats finals. Això significa que els dos sectors es complementen ja que un bon grafisme pot engegar-se per uns acabats pèssims com el millor paper d’impressió pot ser inadequat si la marca no ho requereix. L’equilibri de tots dos és el secret.

Targetes de visita restaurant La Ferreria de Tona

La imatge corporativa aplega les qualitats d'una marca

A Stilmag definim objectivament els objectius per als quals està destinada la identitat corporativa de la marca. Aconseguir-ho provoca la resposta positiva al client.

Trieu-nos si busques una agència a Sabadell per dissenyar la teva imatge de marca.

Sí tria’ns. Treballem de forma creativa i seriosa alhora. Cada cosa al seu lloc. Complim compromisos

Contacta amb agència de disseny de logos de Sabadell

Penses a renovar la imatge de l'empresa? Necessites un logotip per al teu negoci? Parlem?