Estudi

agencia lstilmag logo negro

La historia de l' estudi de disseny

Vam iniciar la carrera a Stilmag, l’estudi creatiu de disseny gràfic, donada la nostra formació en vendes i en editorial. I si, ens vam fer emprenedors ara fa 15 anys, quan muntar-se pel seu compte era igual de complicat i il•lusionant que ara. Vam ser uns bojos? Si has arribat fins aquí segur que tu també ets un dels nostres. Estudiem, treballem, estudiem, treballem i ho continuem fent per a CRÈIXER i AJUDAR-TE a QUE TU també ho aconsegueixis…VIURE DEL TEU NEGOCI!

Treballem el disseny i la execució final per a empreses de nivell mitg i alt que pretenguin CRÈIXER al seus negocis optimitzant els seus pressupostos al màxim.

Gran part dels negocis online i offline fracassen per a no saber definir les teves fortaleses és per això que t’ajudem a definir-les i el més important a aconseguir-les.

‘La millor forma de tenir creativitat cada dia és practicant-la a diari’ Amb estratègia, anàlisi, estudi i sense deixar res a l’atzar..

Previous
Next
Cada dia nous reptes
T'ajudem a donar forma al teu projecte. A invertir el que realment necessites , sense aclaparaments però sent efectius.
El disseny gràfic és més que una bonica estètica
Analitzem el teu nínxol de mercat, el client final, elaborem el missatge i realitzem la teva composició gràfica.
Previous
Next

Per què escollir el nostre estudi de disseny?

Així treballem a l'estudi de disseny gràfic

Dissenyem i imprimim

Stilmag té 15 anys d’experiència en disseny gràfic i 30 en vendes. La nostra implicació professional i personal en cada projecte ens obliga a obtenir els millors resultats en el producte final de cadascun dels clients amb els portem anys treballant. Preparem no només cada disseny corporatiu, sinó també les arts finals òptimes per a impressió. Ens encarreguem de supervisar la qualitat final de cada producte per confirmar que el resultat final sigui perfecte per a tu.

Estudi estratègia

Anàlisi previ de competidors, target i localització.

Disseny + missatge

Realització de missatge de vendes eficaç

Execució projecte

Una vegada aprovat pressupost i projecte executem dissenys en els materials adequats i optimitzant medis.

No deixis per a demà... el què pots vendre avui

Contacta amb nosaltres per rebre informació o pressupost personalitzat