Logotip

Disseny de logotips

Un logotip corporatiu és la base de l'empresa

El logotip és la base de la teva identitat present i futura... Trieu l'adequat.

Com a dissenyador de logotips hem de valorar molts imputs abans de presentar el disseny definitiu al client. Forma part del nostre treball crear una imatge gràfica adequada al sector, al target del client, al mercat actual, a les aplicacions presents i futures…

trabajo de logotipo empresa reforma cocina sabadell
Disseny Logo Tenda foc i cuina de Sabadell

Actualització d'imatge corporativa botiga i negocis

De vegades el treball de disseny de logotips no surt des de zero, si es tracta d’una botiga ja existent. En aquests casos, tot és una actualització de la imatge gràfica. Foc i cuina era una botiga de Sabadell amb solera i molta història, però el seu logotip havia quedat molt desfasat respecte a l’evolució de l’empresa.

Dissenys de logo producte

De vegades, el treball de disseny gràfic d’una marca no surt des de zero si és un producte ja existent. En aquests casos, el projecte consisteix en una actualització de la imatge gràfica coherent i moderna per a aquest cas producte alimentari.

logotipo logotip
disseny logotips negocis sabadell
Disseny Logo Parada mercat central de Sabadell Carns Cristina

Nova identitat corporativa

Renovar i crear el senyal d’identitat per a una parada al Mercat Central de Sabadell. Es tractava de dissenyar la imatge corporativa per una carnisseria de productes de qualitat, Carns Cristina. Una identitat elegant dirigida a un client de target mig- alt, propi del mercat central de la població.

De la mateixa manera es va dur a terme el projecte tenint en compte les futures aplicacions d’etiquetatge per safates d’alimentació i la mateixa retolació de la botiga.

El nostre procés
de disseny de logotips

A l'estudi Stilmag definim objectivament els objectius per als quals està destinada la identitat. Per fer-ho correctament seguim aquests passos:

Pas 1

Ens expliques el teu projecte

Pas 2

Definició d'objectius

Pas 3

Disseny logotip sota paràmetres

Pas 4

Presentació proposta òptima

Pas 5

Elaboració manual de marca d'aplicacions

Per què es important el logotip d’una empresa?

Així és el disseny del logo de qui ens escull

Imatge singular

Únic

Un bon disseny professional  ha de tenir una representació singular i única en tot el seu conjunt de forma, color i il·lustració. I no heu de recordar ni prestar-vos a confusions d’identitat amb altres marques diferents.

Atemporal

Perdurable

Els logos han de mantenir el màxim de temps possible el senyal d’identitat. Per això no han d’estar supeditats ni a les modes o ha les tendències encara que sí que han de tenir una imatge actual i duradora.

Formes senzilles

Simple

La simplicitat i la senzillesa són claus a l’hora de projectar i dissenyar la imatge corporativa i és bàsic per ser recordada i reconeguda amb una identitat única de la teva empresa.

Característic

Representatiu

Representar els valors de la marca i del sector marcarà la diferència per captivar de manera senzilla el teu client potencial.

Logic

Adequat

Que la identitat d’una empresa tingui la imatge adequada i lògica als seus valors de marca i al que representa no et creguis que sempre es veu complert.

Aplicable

Pràctic

Quan es dissenya i projecta un logotip és primordial i necessari valorar totes les possibles aplicacions que tindrà en el negoci per no penedir-se massa tard.

Trieu-nos si busques una agència a Sabadell, Barcelona per dissenyar la imatge corporativa.

Sí tria’ns. Treballem de forma creativa i seriosa alhora. Cada cosa al seu lloc. Complim compromisos

grafico diseño un buen logo es la base para crecer stilmag

Contacta amb agència de disseny de logos de Sabadell, Barcelona

Penses a renovar la imatge de l'empresa? Necessites un logotip per al teu negoci? Parlem?