Posicionament Sabadell

posicionament sabadell seo web corporativa

Hola! Sóc la Montse i puc ajudar-te amb el posicionament Sabadell del teu negoci.

Dons sí el posicionament SEO, o l’ odies o l’ adores. No hi ha punt mitjà. Com imaginarà a mi em cautiva. Suposo que és com tot, el meu mètode funciona i això em motiva tant a mi com als meus clients de Sabadell i rodalies.

Disseny i posicionament web | El Mètode seo sabadell

El posicionament orgànic s’ha convertit en la meva passió i obsessió des del 2013, el moment en què em vaig iniciar en aquest món apassionant de keywords i posicions. Des de llavors, ho treballo en els meus propis productes digitals. Ara, ha arribat el moment de seguir compartint les meves experiències per ajudar empreses a aconseguir un posicionament web i disseny web òptims que aportin resultats.

SEo, Posicionament web Sabadell & Diseño web

Fa molts anys, estava a la teva mateixa situació. Desconeixia el llenguatge de programació tal com ho entén Google i depenia al 100% del que m’explicaven i aconsellaven els programadors. Què va canviar? Va canviar que em vaig cansar de pagar motos que em venien, així que vaig decidir estudiar, entendre i portar a la pràctica l’estructura d’una pàgina web tal i com els agrada als cercadors i a Google. I funciona.

posicionament sabadell estrategia pagina wordpress
Freelance seo sabadell

Auditoria i Estrategia de posicionament seo

Una cosa és el que tu veus estèticament al web, els textos, fotos meravelloses, els teus colors corporatius, etc, etc. Però una altra de molt diferent és com la llegeixen els robots dels cercadors. Com són els budells i esquelet del teu web que tu no pots veure.

 

L’auditoria:- Aquest és un treball que realitzo com a posicionament Sabadell. Analitzo les entranyes de l’estructura, reviso els continguts per identificar errors i millores a realitzar per aconseguir un disseny web que posicioni.

 

Estudi i Estratègia digital: En aquest punt es defineix el camí que cal seguir. S’analitza als competidors, es defineixen les keywords més rendibles per al teu negoci, l’autoritat de la marca, el trànsit… en fi, dibuixarem l’estratègia per aconseguir resultats que aportin clients.

” Si estàs fart de tenir una pàgina que gairebé no la troba ningú, escriu-nos i canviarem això”

Marketing de continguts

Google és insaciable i ho continuarà sent. El nostre màrqueting digital l’alimenta perque li agradi la teva pàgina web, perquè l’estimi i l’ensenyi als teus possibles clients. El contingut és el rei.

El màrqueting de continguts és el conjunt de tècniques i tàctiques que fan atractiu un contingut tant per a lusuari com per als robots. Agradar al lector i fer que els cercadors entenguin fàcilment de què tracta el teu web, els teus serveis, la teva activitat destacable…aquest és el secret. Si agrades tots tornen.

posicionament seo pagines web
diseño web posicionamiento sabadell
Posionament orgànic continguts seo

Posicionament orgànic continguts seo Sabadell

Posicionament web Sabadell

Treballem el posicionament seo ( Search engine optimization) des del 2013 per als nostres propis productes digitals. Ara al 2022 i donada la nostra experiència i resultats positius oferim els nostres serveis de posicionament de pàgines web amb mètodes que funcionen.

Un mètode de millora de continguts que posiciona front la competència...

Els nostres mètodes d'optimització de continguts ajuden a millorar la vostra presència online als resultats de Google.

Si ets un negoci de Sabadell i el teu públic també és local, llavors has d'aparèixer als resultats de GMB. Si per contra ofereixes serveis per a tot Catalunya però t'interessen unes ciutats concretes també et podem ajudar a tenir més visibilitat. Un web et pot fer visible, és clar. Però l'important és la captació de clients, dels teus clients potencials i per això no has de passar desapercebut davant d'ells.

T'has de fer visible i també convèncer-los, sens dubte. Per això, l'optimització de continguts, el copywriting i el posicionament SEO Sabadell són tan importants. T'animes a millorar la teva pàgina web?

Com treballo el posicionament seo a Sabadell i seo local

Pas 1)

Auditoría web

Una auditoria web: identifica errors destructura, de contingut o qüestions tècniques pròpies del teu lloc web. Cal investigar què està afectant el seu sabadell i què no.

Pas 2)

Analisi de posicionament

Un anàlisi de posicionament de paraules clau del negoci i competidors online-offline ens brindarà claus sobre com millorar posicions de la web i com optimitzar els continguts. Analitzarem keywords, les seves fortaleses, debilitats, trànsit orgànic, nivell de competitivitat i diferents factors per filtrar les interessants per a la marca de les que no ho són.

Pas 3)

Estratègia i objectius

És el moment de definir el mètode i l’estratègia a realitzar per assolir uns objectius de seu local o seu orgànic. Cada empresa de sector és diferent i l’ estratègia de seo de continguts ha de ser un vestit a mida. Prioritzar en les tasques importants marcarà la diferència davant dels competidors.

Per què invertir en posicionar una web

El treball de posicionament seo de pàgines web és més fàcil o difícil depenent de la situació i estat actual en què es troba cadascuna. Com ja hem parlat hi ha molts factors que afecten, com ara el nivell de competència en línia, reputació de marca, l’autoritat web, el pressupost d’inversió, etc.

Obtenir bones posicions que reportin trànsit orgànic de qualitat a una pàgina web requereix un estudi meticulós de la situació i una bona estratègia digital en conjunt.

Tot i això, quan obtens resultats i RESULTATS que t’aporten clients i vendes t’adones que has invertit en un comercial digital.

Sí! Tens un comercial digital trucant a les portes i venent les 24 hores!

Nomès
hi ha 10 primeres posicions

Si, ho sé fent scroll s'arriba a totes. Però sabies que la 1º posició pot assolir més del 50% dels clicks?