Pressupost posicionament seo

Pressupost posicionament seo

Coneix el preu i tria el pressupost de posicionament seo i web que s’adapti millor al teu projecte.

Tants preus i tarifes diferents que no saps triar el pressupost de posicionament seo adequat per a la teva web i la teva butxaca. Et donem algunes claus de què costa posicionar una pàgina.

Bàsicament els preus varien depenent del volum de treball a realitzar atesa la situació en què es trobi el teu projecte digital i dels objectius que pretenguis assolir.

pressupost posicionament seo

El millor pressupost és el que millor
s' adapti al teu web

Posicionament i preus

Si ja has fet diverses cerques a Google sobre els preus de posicionar la teva pàgina i els preus veus que són extremadament dispars no t’alarmis. Intentarem resoldre aquests dubtes.

Una cosa està clara...

Triar una agència per millorar i escalar posicions que s'anuncia i paga per clics a google és una de les pitjors decisions que pots prendre.

El lloc web és el posicionament natural d'una pàgina, que s'aconsegueix amb una bona estructura web i bons continguts originals per a l'usuari. El SEM és la publicitat de Google, aquests anuncis que apleguen primeres posicions i que contractes Google per sortir el primer. Per tant si el teu objectiu és escalar posicions de forma natural amb bons continguts ho teu no és el SEM, ni una agència seo que paga per clic. És incongruent, no creus?

Aquests són preus seo de manteniment regular d'una pàgina web. T'ho posem fàcil, opta per escalar posicions a Google cada mes i pagar-ho en quotes mensuals.

Informa’t de quin pack mensual és millor per a tu. Contacta amb nosaltres i des de l’ agència SEO Sabadell, sense compromís, farem una auditoria bàsica per recomanar la millor solució per posicionar la teva pàgina als cercadors principals.

Preus de posicionament a Google

Pack Bàsic

Manteniment mensual WordPress
198 Mensual
  • Estrategia SEO mensual
  • Accions SEO On-Page
  • Creació 1 página o 1 artícle optimizat
corporativa

Pack Medio

Manteniment mensual WordPress
298 Mensual
  • Estrategia SEO mensual
  • Accions SEO On-Page
  • Creació de 2 pàgines o 2 articles optimizats
Populars

Pack Premium

Manteniment mensual WordPress
390 Mensual
  • Estrategia SEO mensual
  • Accions SEO On-Page
  • Creació de 3 pàgines o articles optimizats.
  • Publicacions mensuals Local seo
A per totes

Els preus finals i el pressupost de posicionament seo dependran del treball a realitzar i només ho sabrem amb una auditoria web

Com és una auditoria d'una pàgina web i com afecta el preu

Personal·lizada

Una auditoria web només es pot personalitzar per a la pàgina d’un client. S’estudiarà l’estat tècnic i les entranyes d’una web tal com la llegeix Google (que no té res a veure amb el que es veu en pantalla durant la navegació)

Tècnica

Es fa amb un conjunt d’eines i aplicacions que majoritàriament són de pagament. Una visió conjunta de tots els resultats de cadascuna ajudarà a entendre els problemes de manca de trànsit d’una web i per tant poder aturar el problema i anar directament a un objectiu.

Basada en objetius

Quan una empresa es planteja millorar els resultats orgànics, aquests han d’estar dirigits a l’enfocament empresarial ia l’estratègia corporativa.

Els resultats de l' auditoria afectan al cost del posicionamient seo

Cóm d' ambiciosos són els teus objectius?

Per saber el preu final necessitarem conèixer totes aquestes claus per valorar la millor feina a realitzar i prioritzar en les diferents accions.

Solució de problemes

Una auditoria web mostrarà errors de codi, d’encapçalaments i estructura, de velocitat… La quantitat de problemes a solucionar influirà directament en el cost de millora del web.

Millora de continguts

Moltes vegades el que els usuaris veiem en una pàgina web té poc a veure amb el que llegeix i entén Google. La millora de continguts web s’ajusta clarament a aquest objectiu. Cal ordenar, jerarquitzar i mostrar els continguts importants perquè els cercadors correctament.

Enllaços

Una auditoría web mostrará errores de código, de encabezamientos y estructura , de velocidad… La cantidad de problemas a solucionar influirá directamente en el coste de mejora del seo.

Backlinks

Rebre enllaços de qualitat de pàgines amb bona reputació en línia beneficia sempre a una pàgina.

Autoritat

Tota pàgina web té una autoritat, una força que Google classifica amb les seves fortaleses i el seu poder digital. Cal esbrinar en quant Google valora la teva autoritat de pàgina.

Actualitzacions

Mantenir una pàgina actualitzada un cop acabat el disseny web és primordial si pretens mantenir bones classificacions. Aquestes actualitzacions han de ser tècniques i de contingut. Si abandoneu la vostra pàgina i l’oblideu per què l’ha d’ensenyar Google.

I falta el més important

Superar als competidors

La competència no para i no espera. Conèixer com atrapen ells el trànsit natural, com el canalitzen, amb quina autoritat compten, des d’on reben Backlinks, etc. Conèixer els teus competidors és bàsic per poder superar-los i això també requereix un treball òptim i de constància.

La competència no para, no ho facis tu

pressupost posicionament seo preus agencia

Llavors, en lloc de preguntar-te el preu del seo, pregunta’t quant et costa aconseguir nous clients que truquin a la porta

El BON SEO és l'ùnic mètode capaç d'atraure clients amb intenció de compra.

Solicita ara un pressupost seo personalizat