Redaccio de continguts

La redaccio de continguts | estratègia digital

Arriba a la teva audiència online amb la redaccio de continguts.

Redactar continguts de valor és una gran estratègia de màrqueting digital. Es porta utilitzant com a mètode per convèncer, crear confiança i assolir diferents objectius. És una manera comuna d’arribar a un públic que desconfia de la publicitat directa tal com l’entenem. Però que és un fidel devorador del contingut útil que li resol dubtes i que li fa la vida més fàcil.

A Stilmag ens agrada ajudar aquells clients que no controlen el disseny de webs o no troben temps per redactar els seus propis continguts digitals, per això brindem el servei de redacció de contingut per a les seves pàgines web o per a entrades de bloc corporatiu.

Mantenir una web actualitzada POSICIONA més del que creus

redaccio continguts opmimitzats web sabadell

Què és contingut de valor?

El contingut de valor és el que resol problemes, soluciona dubtes comuns i ho fa de forma original i pròpia.

Cansats estem de textos eterns que no ens donen la solució fins al final. O que fan mil voltes sense donar una contestació clara.

Som impacients, llegim en diagonal …o em dónes la resposta JA o m’ho fas amè que SI NO ME’N VAIG A UNA ALTRA WEB.

CREIX en tràfic amb l'estructura de contingut

Una bona redacció de contingut és aquella que atrapa el lector i el dirigeix ​​a un objectiu.

L’estructura no és casualitat té un ordre. Ah! I això que lordre no altera els factors aquí no val!

– 1 .- Cridar latenció del lector.

– 2.- Crear i mantenir l’interès en la lectura.

– 3.- Augmentar el desig.

– 4.- Motivar una acció.

De moment nosaltres volem que segueixis llegint. Que algú redacti els continguts de la nostra pròpia web no és una decisió senzilla de prendre. Ho entenem. Però cal passar a l’acció en un moment o altre. I si tu no pots no deixis que la competència et mengi terreny i contracta els serveis. Sabies que la web que ocupa la primera posició es pot emportar fins al 50% dels clics? ( I tu pensant a veure què fas)

redactor continguts web grafic
optimitzacio continguts web
Estructura continguts web

Redaccio de continguts web que posicionen

La redacció de continguts atractius combinats amb posicionament seo és el tàndem efectiu i l’aliat per aconseguir entrar als millors llocs de Google.

Depenent del sector al qual et dediquis i per on es mou digitalment el teu client Stilmag decideix com redactar textos únics que posicionin i atreguin el lector. Ho fem a través de pàgines d’aterratge, millorant el contingut i disseny de pàgines web i creant articles de notícies per a blocs corporatius. Prèviament realitzem un estudi de les paraules clau més interessants per al negoci i amb el potencial suficient per obtenir resultats davant dels teus competidors. Creem jerarquies, xarxa d’enllaços i mantenim el disseny de pàgines web sempre amb white hat.

Redacció de textes per blog

Mantenir els teus clients al dia sobre totes les novetats de la teva empresa FIDELITZA però i si a més un bloc et servís per atraure trànsit orgànic i vendes. Això és ho fem a Stilmag per a les empreses. Millorem els teus continguts de notícies o en creem de nous i optimitzem per a seo.

redaccio de continguts web

Contacta amb agencia de continguts i seo a Sabadell

Estàs pensant en milllorar la imatge digital de la empresa? Parlem?