Retolacio

Tot en retolació d'empreses

DISSENY | FABRICACIÓ | INSTAL·LACIÓ

Per què serveix la retolació?

La retolació es dedica a destacar i mostrar la imatge corporativa duna empresa per atraure les mirades dels clients amb diferents objectius. Indicar la marca comercial, el logotip, serveis del negoci, etc a través del rètol, de lletres corpòries, de vinils adhesius, de lones… I aquesta pot ser realitzada a l’interior del local com a l’exterior. Fer-ho de la manera adequada per destacar sobre la competència i alhora dirigir-se correctament al client potencialLa retolació es dedica a destacar i mostrar la imatge corporativa duna empresa per atraure les mirades dels clients amb diferents objectius. Indicar la marca comercial, el logotip, serveis del negoci, etc a través del rètol, de lletres corpòries, de vinils adhesius, de lones… I aquesta pot ser realitzada a l’interior del local com a l’exterior. Fer-ho de la manera adequada per destacar sobre la competència i alhora dirigir-se correctament al client potencial

Tipus de retolació

Hi ha molts tipus de retolació personalitzada al mercat i indicada per a diferents utilitats i requisits. D’una banda trobes els rètols per a exterior. Aquests es poden fabricar a mida segons els requisits de la marca i de la localització. Poden ser rètols de metacrilat transparent amb plaques de diferents gruixos i acabades en vinil adhesiu corporatiu, fabricats amb lona tèxtil, safates, caixes de llum, rètols amb llum, banderoles a dues cares i fins i tot combinar les lletres corpòries de diferents formes per aconseguir un efecte molt atractiu per al transeünt.

Els vinils de tall i vinils d’impressió són també una gran protagonista al món dels retolistes. Al mercat hi ha innombrables qualitats i tipus de vinil i complements d’acabat. Depenent de l’acabat final que s’estigui buscant i de la superfície on es col·loqui es requerirà un tipus o un altre.

Tècnica, disseny i instal·lació

A l’hora de dissenyar una retolació es requereixen els coneixements de la tècnica d’instal·lació perquè la col·locació de tots els elements sigui la correcta, precisa i segura. Disposar de les mides concretes, d’imatges de les diferents superfícies facilita molt als instal·ladors de vinil i rètols el treball.

Stilmag es dedica a retolar locals i comerços de manera professional. Encara que els seus inicis van ser diferents dels de molts retolistes. Stilmag dissenya vinils i rètols i no sempre els treballs eren executats amb precisió o amb els acabats dignes d’un bon disseny. Per això es va fer el pas a col·locar vinils i rètols. Perquè els productes lluïssin de meravella.

Altres treballs

Contacta amb l'empresa de retolació de Sabadell

Penses a renovar la imatge de l'empresa? Parlem?