Vinils corporatius

Fabriquem, dissenyem i instal·lem vinils corporatius

Vinils adhesius per empreses

Disseny de vinils corporatius
per empreses

Un vinil corporatiu decora i comunica la imatge de marca. Es poden instal·lar en paret, en vidres per separar despatxos, en vidres d’aparadors, en portes de fusta…. Hi ha una infinitat d’aplicacions professionals ja que es poden tallar en forma, amb fons, sense fons encunyats, en impressió sobre transparent…

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Capta l'atenció del teu client
perquè accedeixi al teu local i s'informi dels teus serveis. COMUNICAR resulta molt senzill amb un bon disseny d'uns VINILS CORPORATIUS.
Adhesius fàcils i ràpids de col·locar
Previous slide
Next slide

Dissenyem, fabriquem i instal·lem

Al dissenyar i projectar un nou adhesiu per a empresa és bàsic conèixer la superfície on anirà instal·lat i com ajudarà a l’impacta visual amb el client potencial.

mural paret disseny planells

Trieu el tipus de vinil adhesiu adequat al vostre estil.

Depenent de la decoració, la imatge corporativa, la superfície a col·locar i si és per a exterior o interior cal triar un tipus d’adhesiu o un altre. A Stilmag dissenyem i fabriquem vinils per a empreses per a interior i per a exterior:

Cada petit detall que apareix a la teva empresa t´aporta identitat corporativa. Fes que llueixi de meravella

vinilos corporativos puerta empresa barcelona asepeyo

Vinils corporatius
alta qualitat.

A Stilmag fabriquem i treballem l´adhesiu d´alta qualitat, fabricats a Espanya i a Sabadell. Només utilitzem tintes ecosolvents i materials respectuosos amb el medi ambient.
Els nostres vinils de disseny es troben decorant les parets i vidres d’hotels de Barcelona, ​​de Restaurants i Bars de molts pobles i ciutats de Barcelona, ​​Girona, Terrassa, Sabadell… Als aparadors de cafeteries, Bugaderies, escoles, centres mèdics, clíniques estètica…

Vinil de tall per aparador i informar


El vinil es pot adherir a finestres, aparadors i qualsevol superfície llisa i neta. Resulta un gran aliat per informar i captivar els clients. Es fan servir per promocions i rebaixes, ofertes, informar de l’horari del negoci amb uns adhesius a la porta d’entrada, o crear una publicitat permanent o temporal.

vinilos corporativos para empresa lavanderias
vinilos impresion fotografia escaparate

Vinils d'impressió
a tot color

Atrapa la mirada del teu client potencial amb imatges impactants. Una oficina decorada amb una impressió als aparadors aporten confiança, milloren l’estètica del comerç, impulsa el negoci, ajuda a identificar i recordar la localització d’un establiment.
Podeu combinar qualsevol vinil d’impressió amb un de tall en altres colors. Tot depèn de la imatge corporativa de la marca en qüestió.

Vinil i murals decoratius per a interior

Sorprèn tothom amb parets impressionants i decoracions adhesives a mida. Decorar una paret d´una cafeteria o un restaurant amb unes il·lustracions personalitzades i pròpies del local marcarà la diferència amb la teva competència i captivarà l´atenció del teu client. Els vinils a mida adequats a la imatge corporativa de la teva marca et diferenciaran de la competència. Això segur!

vinilos empresa murales pared
pegatinas empresa con logo

Adhesius empresa

Mantingues impecable la imatge corporativa personalitzant els productes amb adhesius amb logotips del negoci. Fer adhesius personalitzats és relativament econòmic amb unes quantitats mínimes de producció i el resultat val la pena. Aquest tipus de vinil corporatiu es pot imprimir sobre fons blanc, a color o fins i tot sobre transparent (depenent del cas). Poden ser fabricades de diferents mides, acabats i amb diferent adhesivitat depenent de la superfície a col·locar.

Et dissenyem els vinils a mida?

Si ens indiques les mides i ens envies unes fotos dels vidres o parets t'enviem la valoració